HIK Pocket2värmekamera fickmodell 256x192px -20 400C 4202879

Best nr: 1746946

Logga in för att se pris
Produktvariant : Värmekameror
Typ : Värmekamera
Produkt
Produktvariant : Värmekameror
Beskrivning
Kort beskrivning : .
Generell information
Display : 640 x 480
Modellnummer : 4202879
Typ : Värmekamera
Temperatur
Temperaturområde : -40-400 °C
HIKMICRO Pocket2 är en smidig och superkompakt termisk fickkamera med en termisk detektor på 256x192 pixlar och en optisk kamera på upp till 8 MP. Kameran tar både en värmebild och en digitalbild av objektet, vilket betyder, att du kan dokumentera dina uppdrag med en liten kamera, som du enkelt kan stoppa ner i fickan. Funktioner som fusion och PIP som blandar värmebilden med digitalbilden är inbyggt i kameran. Därmed kan du göra din dokumentation ännu tydligare.

Pocket2 har en hög uppdateringshastighet i förhållande till andra värmekameror i denna prisklass, samt en kontrastrik 640x480 pixlars touchskärm på 3,5" vilket gör det enkelt att se detaljer i bilden. Kameran kan också spela in termografisk video i MP4-format med 640x480 pixlars upplösning (inte radiometrisk). Det finns ett inbyggt minne på 16GB i kameran, så det finns gott om plats även vid krävande uppdrag med många bilder. Det uppladdningsbara Li-Ion batteriet ger dig ca. 4 timmars nonstop användning mellan uppladdning, som tar ca. 1,5 timme upp till 94% kapacitet, och ca. 2,5 timme upp till 100%.

HIKMICRO Pocket2 är peka-och-skjut kamera med fixed fokus och väldigt enkel att använda - kameran är perfekt för hantverkaren, installatören, teknikern och besiktningsmannen som önskar att använda termografi i samband med med installation, reparation och felsökning på t.ex. värmeanläggningar, elcentrale, golvvärme, kontroll av isolering, köldbryggor och andra temperaturrelaterade problem.

HIKMICRO Analyzer PC-programvara och app till iOS eller Android kan gratis laddas ner - bilder överförs via USB-kabel eller Wi-Fi som är inbyggt i kameran. HIKMICRO Pocket2 levereras klar för användning med USB strömförsörjning, USB-kabel, handledsrem, väska och snabbmanual.
Filnamn Kategori Filtyp Filstorlek
Elma-HIKMICRO-Pocket2-EN.pdf Broschyrer pdf 1.24 MB
Produktvarianter
Produktvariant: Värmekameror
Typ: Värmekamera
Logga in för pris
Produktvariant: Värmekameror
Typ: Värmekamera
Logga in för pris